28-11-2010, 10:32 PM
Til denne ret benyttes; 2 fasaner (gerne flået), salt og peber,1 kg små kartofler i størrelse som brunede kartofler,4 spsk. smør, ½ dl pærebrændevin eller calvados, 2½ dl piskefløde, 2 spsk soya og 1 bdt. persille.
Fasanerne krydres med salt og peber og brunes i en gryde.
Kartoflerne brunes ligeledes ved høj varme sammen med salt og et skvæt pærebrændevin.
Kom kartoflerne i et ildfast fad og læg fasanerne ovenpå, læg alufolie over, og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Bland fløde, pærebrændevin og soya og hæl det over retten.
Lad retten stå i ovnen ca. 30 minutter yderligere.
Retten tages ud af ovnen og drysses med persille og er klar til servering.
Der kan evt. serveres en Waldorfsalat til retten.
Velbekomme!
Fasanerne krydres med salt og peber og brunes i en gryde.
Kartoflerne brunes ligeledes ved høj varme sammen med salt og et skvæt pærebrændevin.
Kom kartoflerne i et ildfast fad og læg fasanerne ovenpå, læg alufolie over, og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Bland fløde, pærebrændevin og soya og hæl det over retten.
Lad retten stå i ovnen ca. 30 minutter yderligere.
Retten tages ud af ovnen og drysses med persille og er klar til servering.
Der kan evt. serveres en Waldorfsalat til retten.
Velbekomme!