Svar: 2.024
Tråde: 0
Tilmeldt: Dec 2007
Respekt:
25
Nu hvor julen er i gang, ville det være meget rart at høre hvad de ærede medlemmer for at spise juleaften.
Hos os står den på and og nakkesteg med det hele, hvide og brunede kartofler samt risalamande.
GOD JUL
/Rolin
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".
The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.
Svar: 587
Tråde: 0
Tilmeldt: May 2008
Respekt:
0
Bacondækket rådyrryg på weberen, med flødesovs deraf..
Brune kartofler og waldorfsalat.
Smørristede grønne bønner med baconstykker.
Og sidst klassikeren ris'a'lamande.
Og også glædelig jul fra familien her..
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
Svar: 1.312
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2007
Respekt:
0
Den klassiske and med to slags kartofler sovs. Til forret trillebolle suppe og dessert risalamande. Pyha har mest været i køkkenet for at hente en kop kaffe indtil i går, så det bliver spændende at lave mad til 14.
Svar: 2.717
Tråde: 0
Tilmeldt: Dec 2005
Respekt:
31
Vi skulle sætte 3 ænder over til langtids-stegning kl. 10 i formiddags. Den ene røg i ovnen, den anden på grillen og den tredie i skraldespanden. Den var fuld af store knuder med brun væske i [ ]. Vi klarer os nu nok - 7 kg kød ( godt nok incl. ben) - 2 ænder og en steg - til 8 mand. Men der bliver ikke så meget kold and til i morgen som jeg havde håbet på[:I]
CP
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
CP
Trump - makes America a joke.
.17 HMR - .22 LR - .223 - 6mm.PPC - .243 - .260 - 6,5x55 - 7x57R - .308 -.300 WM - 8x57 - 8x57R - .338LM
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
Svar: 83
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2004
Respekt:
0
Flæskesteg og vildænder, hvide og brunede kartofler..
og selvfølgelig risalamande.
Glædelig jul alle sammen
VH
Lars
Nu også med 45/70
Svar: 61
Tråde: 0
Tilmeldt: Mar 2007
Respekt:
0
En pose lakrids konfekt, dertil rigeligt med kaffe..
-/ Obelix.
Alt vildsvine jagt jeg ikke er med på, gør mig misundelig.!
-Slog hovedet da jeg faldt i gryden som lille..
-/ Obelix.
Alt vildsvine jagt jeg ikke er med på, gør mig misundelig.!
-Slog hovedet da jeg faldt i gryden som lille..
Svar: 5.822
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2005
Respekt:
0
Forret: ristede kammuslinger på bund af gulerodspure med medieret fennikel og drysset med rødløg og forårsløg
Hovedret: marineret dyreryg på pure af jordskokker og svampe garneret med tørmarinerede forårsløg og fennikel, ristede svampe og ovnsættere søde kartofler. Dertil bagte minikrydderkartofler og og glace af fond kogt på rygbenene plus div grønt.
Dessert: tre slags sorbet: jordbær, ananas og ón særlig hemmelig julesorbet . Garneret med skærsøgaard brandy margineredes blommefileter og hvidvinsmarinerede appelsinfileter og julesirup laver af hvidvin, brandy, sukker, sukker og saften fra en sød appelsin.
Kaffe og konfekt af æblemarcipan med chokoladeovertræk.
Vine: Zinck pinot gris terroir og en rød crianza fra 2006. Skærsøgaard brandy til kaffen. Ud på aftenen hjemmebrygget julebryg...
.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Svar: 5.822
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2005
Respekt:
0
Og kan se, at I må bære over med min iphones ordbog...:-)
.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Svar: 2.649
Tråde: 0
Tilmeldt: Aug 2005
Respekt:
3
Pizza Diablo med extra pepperoni, et grundigt skud chilidrys og oregano, samt en god håndfuld japapenos. =oÞ
Polarbears walk a lonely path..
But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Polarbears walk a lonely path..
But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Svar: 1.350
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2006
Respekt:
0
Citat:quote:
Originally posted by HappyNanoq
Pizza Diablo med extra pepperoni, et grundigt skud chilidrys og oregano, samt en god håndfuld japapenos. =oÞ
hva?..nej øl med pizza ,Happy..[ ]
...
Soldt all my guns...I'm entering priesthood..:-))
Svar: 2.649
Tråde: 0
Tilmeldt: Aug 2005
Respekt:
3
Ja, der fulgte et par Tuborg Guld med ned.... og nu hygger jeg med den sidste rest af Ron Zacapa 25 års Centennario XO rommen... =o)
Polarbears walk a lonely path..
But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Polarbears walk a lonely path..
But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Svar: 1.350
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2006
Respekt:
0
Citat:quote:
Originally posted by HappyNanoq
Ja, der fulgte et par Tuborg Guld med ned.... og nu hygger jeg med den sidste rest af Ron Zacapa 25 års Centennario XO rommen... =o)
Polarbears walk a lonely path..
But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Oh...lyder godt til mig..[ ]
Soldt all my guns...I'm entering priesthood..:-))
Svar: 785
Tråde: 0
Tilmeldt: Mar 2011
Respekt:
0
En cheese burger efterfulgt af en Samuel Adams Boston Lager......naste ar holder jeg sgu' jul hos RAN.
Jess Christensen
Master Pistolsmith
Jess Christensen
Master Pistolsmith
Svar: 327
Tråde: 0
Tilmeldt: Feb 2008
Respekt:
0
Vi prøvede for første gang langtidsstegt and. Den fik 10 timer i ovnen ved 85gr. og så lige 10 minutter under grillen for at gøre skindet helt sprødt. Det er vildt godt - supermørt og meget saftigt. Anbefales! [:p]
Glædelig jul og godt nytår fra det østjyske. Og et stort knæk og bræk til alle for 2013.
Mvh Club338
... min næste Sako BLEV en L461 Vixen .223R :-)
Mvh Club338
... min næste Sako BLEV en L461 Vixen Varmint .223R med Lothar Walther pibe :-)
Svar: 101
Tråde: 0
Tilmeldt: Jul 2011
Respekt:
0
Vildsvinefilet marineret i soja, derefter fyldtmed dadler, viklet ind i bacon. Det blev fantastisk. Dertil hvidkål, rødkål, hvide og brune kartofler, samt rigelige mængder sovs.
243 win, 30.06, 8x57 js
243 win, 30.06, 8x57 js
Svar: 1.308
Tråde: 2
Tilmeldt: May 2009
Respekt:
4
Langtidsstegt gås (7,5 timer v 125 grader) med alt det traditionelle tilbehør og så ris alamande til dessert.
MvH
Morten
[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
MvH
Morten
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar: 188
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2009
Respekt:
2
Langtidsstægt grågås stoppet med fars rørt med hakket lever, hjerte,kråse, champion, og rigeligt med salvie. brunede kartofler, rødkål sovs og kartofler. dertil en god amarone
mvh Ejvind
Alting er let, bare man kan det
mvh Ejvind
Alting er let, bare man kan det
|