Svar: 1.308
Tråde: 2
Tilmeldt: May 2009
Respekt:
4
Lassescout>> En væsentlig ting ved opvaskemaskinen er at opvaskemidlet jo ikke ligefrem er sundt. Det er som regel stærkt basisk og det er vel heller ikke ligefrem bakteriers drøm. Når det så bliver kombineret med relativ høj temperatur i længere tid, så burde de fleste bakterier vel efterhånden være færdige...
MvH
Morten
[IMG]
http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
MvH
Morten
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar: 3.769
Tråde: 0
Tilmeldt: Sep 2005
Respekt:
13
Ja, jeg er også fuld af fortrøstning, kniven skal nok være sikker at bruge efter den omgang. Havde dog forventet en højere skylletemperatur til sidst, men maskinerne skal også sælges på at være energivenlige, og det passer ikke så godt sammen med høje temperaturer.
M.v.h. Lasse.
Ikke mærket, modellen eller materialet.
Men præcisionen er ambitionen!
Hilsen Lasse
... Buy the best and cry once.
Svar: 288
Tråde: 0
Tilmeldt: Feb 2012
Respekt:
0
Se min update længere oppe i tråden.
Godt nytår [
]
--
(o)(o)
Tin Tin er racist
--
(o)(o)
Tin Tin er racist - han siger NEGER
Svar: 186
Tråde: 0
Tilmeldt: Sep 2011
Respekt:
0
Ja mange ting kan gøres på mange måder. DEt gør det ikke nødvendigvis forkert.
Jeg fulgte et link herfra til youtube, og det gjorde mig nysgerrig da der jo kom flere forslag - se bl.a. her:
http://www.youtube.com/watch?v=1SA8vy4dWFs
Jagt - Det mest naturlige du kan foretage dig med bukser på!
Jagt - Det mest naturlige du kan foretage dig med bukser på!
Svar: 88
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2009
Respekt:
0
Jeg gør normalt som jeg lærte i Skotland. Ved opbrækning i terræn åbnes mindst muligt i halsen tættest ved brystbenet, spiserøret trækkes fri og der slås en knude. Derefter åbnes, igen minst muligt, i bugen. Mave og tarme frigøres fra vedhæftning mod ryggen, men lad nyrerne sidde. Endetarmen trækkes fri for piller og ca ti cm efterlades tom i dyret. Til sidst trækkes spiserøret gennem mellemgulvet og mave og tarme er fri af dyret. I Skotland skulle vi bringe dyret til slagtehus på denne måde. I slagtehuset fjernedes mellemgulv med hjerte, lever og lunger. Nyrerne skulle blive i dyret for at beskytte mørbraden efter ønske fra vildthandleren. Låsen blev åbnet og tarm og blære fjernet. Dyret blev hængt i haserne til vildthandleren hentede det - nogle gange væsentligt længere end jeg brød mig om...
I dag gør jeg stort set det samme bortset fra at jeg normalt frigør mellemgulvet og tømmer brysthulen i terrænet. Dette fordi jeg kun udnytter hjertet - hvis jeg ikke har ramt det - og derfor også efterlader lever og lunger i skoven. Desuden åbner jeg normalt først låsen når jeg ordner dyret. Jeg ser det ikke som et problem at den tomme tarm og blære er i dyret. Begge dele er jo naturlige bakteriebarrierer og jeg ser ingen større risiko for infektion.
Jeg lader normalt dyret hænge - om sommeren ca ½ døgn og om vinteren et par dage - men jeg har aldrig bemærket nogen forskel på om dyret har hængt kort eller langt tid. Jeg kunne fint finde på at ordne og fryse et efterårsdyr kort tid efter det er skudt. Hvad er jeres erfaring med modning?