Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tørret skinke af vildsvin ??
#2
Man kan godt bruge vildsvinkøller, er netop i Spanien og får spist en masse af deres jamons og netop en af varienterne er vildsvin... Det har jo netop også vækket min interesse for at lave sådan en hel jamon næste gang man er heldig med et vildsvin, så h vis du vil dele dine tanker om processen for hvordan det skal laves ville det være super Smile

---
Living to enjoy life!
---
Living to enjoy life!
Svar


Beskeder i denne tråd
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Lani - 06-01-2014, 02:04 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af saze - 06-01-2014, 03:21 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af ujensen - 06-01-2014, 12:35 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Lani - 06-01-2014, 12:50 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af M@X 2.0 - 06-01-2014, 12:52 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af høker - 06-01-2014, 10:56 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Rolin - 06-01-2014, 11:05 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Lani - 07-01-2014, 01:15 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Prezzy - 07-01-2014, 02:24 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Rolin - 07-01-2014, 02:28 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Prezzy - 09-01-2014, 02:41 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af saze - 13-01-2014, 04:38 PM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Prezzy - 14-01-2014, 01:59 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Prezzy - 14-01-2014, 02:01 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Rolin - 14-01-2014, 02:17 AM
Tørret skinke af vildsvin ?? - af Lani - 14-01-2014, 02:07 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)