Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stegt rådyrlever
#2
Den selvsamme opskrift har jeg brugt i Skotland. Både med råvildt lever, sika lever og fåre lever. Umiddelbart er det en fin spise, men jeg vil gerne have noget ekstra med (såsom mos og rødbeder i opskriften ovenover). Er der ikke det "ekstra" med bliver det hurtigt kvalmt (efter min mening).

Jeg er ikke sart hvad angår "vildtamag", men det kunne godt bliver for meget anyway.

Bon appetit - prøv det!

Mvh.
Boldsen
Mvh.
Boldsen
Svar


Beskeder i denne tråd
Stegt rådyrlever - af PeterE - 28-05-2014, 11:25 PM
Stegt rådyrlever - af Boldsen - 30-05-2014, 05:21 AM
Stegt rådyrlever - af PeterE - 01-06-2014, 02:47 PM
Stegt rådyrlever - af Boldsen - 01-06-2014, 04:48 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)