22-10-2014, 10:01 PM
Frikadeller af hakket rådyr, hamburgerryg (hakket, ukogt, bare for at prøve det), æg, løg, mælk, frisk chili.
De færdige frikadeller lægges i et fad der lige kan rumme dem, og før de overhældes med sovs og braiseres i ovnen 30-60 min
Sovs:
50g margarine smeltes i gryde, deri steges 4 finthakkede salte ansjosfileter og finthakket rødløg. Der tilsættes 3 spsk mel og der bages op med 3dl bouillon af 3 terninger, mælk og vand (ca 1-1,5l). Farves med kulør og smages til med friskkværnet peber.
Hertil ovnbagte kartoffelbåde af bagekartofler, tyttebærsylt, hj.lavet Tzatziki og pesto af 100g rucola (en bakke), 1 frisk grøn chili, 2 fed hvidløg, en gnalling parmesan og 1-2dl olivenolie.
Mvh Pete
De færdige frikadeller lægges i et fad der lige kan rumme dem, og før de overhældes med sovs og braiseres i ovnen 30-60 min
Sovs:
50g margarine smeltes i gryde, deri steges 4 finthakkede salte ansjosfileter og finthakket rødløg. Der tilsættes 3 spsk mel og der bages op med 3dl bouillon af 3 terninger, mælk og vand (ca 1-1,5l). Farves med kulør og smages til med friskkværnet peber.
Hertil ovnbagte kartoffelbåde af bagekartofler, tyttebærsylt, hj.lavet Tzatziki og pesto af 100g rucola (en bakke), 1 frisk grøn chili, 2 fed hvidløg, en gnalling parmesan og 1-2dl olivenolie.
Mvh Pete